Otoslotto

Otoslotto – a szerencse változó

Ha te is szerencsés embernek érzed magad alapjáraton, akkor ne aggódj, mert ez a dolog az egyik percről a másikra megváltozhat. A változó szerencse egy olyan dolog, amellyel nagyon nehéz dolog lépést tartani. Amikor az emebert valamilyen nagy szerencse éri, például nyer az otoslotto sorsolásán, azt hiszi, hogy ez már véglegesen így marad. Azonban amikor már változik a helyzet, akkor az ember el sem hiszi, hogy ez vele történik.

Mi befolyásolja?
Egyesek szerint a szerencse teljesen véletlenszerű, és az égvilágon semmilyen tényező nem befolyásolja, egyesek szerint viszont olyan tényezők vannak hatással rá, mint amilyen például a karma. Hogyha ez utóbbiban hiszünk, akkor számos magyarázatot találhatunk arra, hogy miért is változik a szerencsénk. A karma törvényei szerint minden, ami velünk történik, az előző életeinkben való cselekedeteink visszahatása.

Ilyen értelemben, ha nyerünk az otoslotto nevű játékon, akkor az is valami pozitív cselekedet hozadéka lehet. Azonban nem csak ez a fajta karma lehet befolyással, hanem egyesek szerint létezik instant karma is. Ennek lényege, hogy azok a tettek, amiket véghez viszel, szinte azonnali reakciót váltanak ki, tehát azonnal meglesz a pozitív, vagy negatív hozadékuk. Természetesen ez nincs kőbe vésve, és nem is hisz ebben mindenki, azonban nagyon sokan magyarázzák a dolgokat ily módon. A rossz történések, mint például egy betegség, valamint a jó történések, mint például az otoslotto nyeremény, szintén lehetnek valamilyen karmikus történésnek a hozadékai.

Vélemény, hozzászólás?