Bezárás
 

Webáruház készítés

 

Magyarországon is egyre nagyobb a kereslet a webáruházak iránt. Egyre több felhasználó rendel terméket és szolgáltatást az Interneten keresztül. A Portal Internet Kft által kínált Webáruház szolgáltatásait folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy az általunk kínált virtuális boltok tökéletesen kihasználják az Internet adta lehetőségeket.

Az Internetes kereskedelemnek a leghatékonyabb felülete a webáruház. A Portal Internet Kft. számos egyedi megrendelő mellett Európai Uniós pályázatokra készített több mint 30 ügyfelének ilyen felületet, és ezeket kivétel nélkül magas színvonalon, a kiírásnak megfelelően kivitelezett. Ennek köszönhetően minden pályázati kivitelezésünk elfogadásra került a pályázat kiírója által.

Ezek az áruházak az egyszerű céges weboldalaktól eltérően az informális adatokon kívül termékmegjelenítést, rendeléskövetést és biztonságos fizetési módokat is tartalmaznak. Termékadatokat, az ügyfelek személyes adatainak védelmét, a vásárlásbiztonságot szem előtt tartva fejlesztettük ki termékünket.

Az egyszerű tartalomkezelés és szerkesztés mellett a cégcsoport által kifejlesztett modulok a legújabb és a legbiztonságosabb (PHP 5.3, MYSQL 5) technológiákon alapuló fejlesztési környezetben lettek elkészítve. A folyamatos fejlesztés elkerülhetetlen, ha a cégcsoport a piacon akar maradni. Ugyanúgy elengedhetetlen a programozói munkatársainknak képzése is.

Vásárlóink felé kényelmes szolgáltatást nyújthatunk, hiszen webáruházunk segítségével lehetővé tesszük, hogy bárki otthonról vagy a munkahelyéről pár kattintással vásárolhasson tőlünk.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy legújabb akcióinkról, pályázatokról értesíthessük.


Ajánlatkérés

* Név / Cégnév

* Telefonszám

* E-mail cím

Megjegyzés

 

 

Ellenörző kód:

(Írja be a képen látható kódot!)